Spillebranchen er stolt over at annoncere, at Dansk LudomaniKomité, en ny forskningsorganisation, har modtaget en generøs donation på 12 mio. kr. fra spilleindustrien til forskning i ludomani over de næste tre år. Donationen kommer fra prominente aktører som Kindred Group, Danske Spil, Spilnu.dk, Mr Green og Betsson Group.

Spillebranchens medlemmer går foran og investerer i forskningen mod ludomani, hvilket afspejler vores forpligtelse til ansvarligt spil og støtte til de berørte af ludomani. Organisationen har til formål at skabe et stærkt og sundt forskningsmiljø med fokus på ludomani og vil bidrage til at skabe viden om, hvordan vi bedst forebygger og tager hånd om spillere, der viser tegn på afhængighed.

Dansk LudomaniKomité vil samle en bred vifte af erfarne forskere og eksperter inden for feltet, med repræsentanter fra flere danske universiteter og hospitaler i bestyrelsen.

Spillebranchen ser frem til det værdifulde arbejde, Dansk LudomaniKomité vil udføre for at øge vores forståelse af ludomani og bidrage til udviklingen af effektive forebyggelsesstrategier og behandlingsmetoder i Danmark. Sammen arbejder vi for et ansvarligt og sikkert spillemarked.

For yderligere information om Dansk LudomaniKomité se pressemeddelelse.

#ludomani #forskning #spillebranchen #spilansvarligt #forebyggelse #behandling

For yderligere oplysninger kontakt

Direktør, Morten Rønde, tlf. +45 20887210, morten@spillebranchen.dk

Hvem er Spillebranchen?

Spillebranchen er en sammenslutning af førende aktører inden for spilindustrien i Danmark. Vi arbejder for at skabe et ansvarligt og bæredygtigt spillemarked og fremme bedste praksis inden for spilindustrien. Vi repræsenterer vores medlemmers interesser og styrker samarbejdet mellem branchens aktører og myndighederne.

Spillebranchens medlemmer er 25Syv, Bet365, Betsson, Betfair, Better Collective, Cashpoint, Danske Licens Spil, Entain, Kindred Group (Unibet), Leovegas, Mr Green, Stars Group (Pokerstars), Omnigame (pip.dk), SpilNu og Tombola

Se mere om foreningen på www.spillebranchen.dk